Kolgeci Kopshtar
Tel: 044 158 900, 049 158 900 (Call)
Rruga Brigada 123 Shirokë
Vraniç
Therandë, 23000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen e shërbimeve tek ndërmarrja shërbyese Kolgeci Kopshtar Gartenbau, ku ne kemi bërë një prezantim të shërbimeve që ofron ndërmarrja duke u bazuar në përvojën dhe eksperiencën shumëvjeçare.

Projektimi

Ndërmarrja Kolgeci Kopshtar Gartenbau është ndërmarrje e specializuar për projektimin dhe ekzekutimin e punëve që kanë të bëjnë me rrugë dhe kopshte si private ashtu edhe publike. Ndërmarrja Kolgeci Kopshtar Gartenbau ofron projektimin e rrugëve të ndryshme dhe ofron zgjidhje ideale për nevojat e qytetarëve.

Në këtë kuadër punon një staf i kualifikuar i cili është i gatshëm që gjithmonë të ofroj zgjedhje të ndryshme projektuese për rrugë të ndryshme të lagjeve apo qyteteve, hapësirave për parking, si dhe iu përgjigjet kërkesave për kopshte dhe ambiente private.

Punimet e ambienteve me kubëza.

Ndërmarrja Kolgeci Kopshtar Gartenbau si aktivitet kryesor ka edhe shtruarjen ambienteve të ndryshme private dhe publike me kubëza nga betoni, këtu përfshihet përgatitja e bazës së tokës, shtresat paraprake, dhe në fund mbulimi i atyre hapësirave me kubëza të betonit.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Kolgeci Kopshtar
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë