Foto & Video STUDIO DUGI
Tel: 044 424 512 (Call)
rr.TIVARI.NR.79
Gjakovë, 50000
Rreth nesh
Bejm xhirime te dasmave dhe ahengjeve te ndryshme famljare ne menyr profesionale me kamera digjtale simbas kerkesave gjirojm me 3 kamera dhe video mikset zerimi direkt nga zmadhusja te gjitha ne menyrë profesionale.

Materjialin e gjiruar do ta merrni ne formate: dvd, vhs, mini-dv. Gjithashtu do ta keni edhe spotin me fotot e dasmes te punuara me programin power direktor 7
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Foto & Video STUDIO DUGI
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Foto & Video STUDIO DUGI
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Shërbime profesionale » Studio Xhirimi