Fresh Fruit SHPK
Tel: 038 545 405 (Call) Fax: 038 545 405
Zona Industriale
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Fresh Fruit merret me kryesisht me pemë dhe perime, disponijm rreth 120 artikuj të pemve dhe perimeve kemi te gjitha llojet e pemve ekzotike nga e gjithë bota.

Jemi ne hap me kohen ne kujdesemi per shijen tuaj eshtë motoja e jonë.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Fresh Fruit SHPK
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Shërbime profesionale » Administrative