Rolfix
Tel: 049 106 326 (Call)
Zona industriale Shirokë
Therandë, 23000
Rreth nesh
Rolfix bën shitjen dhe blerjen e pajisjeve për gastronomi, si hotelieri, furra, pastiqeri, restauronte-bare, gjithashtu pajisjeve për markete, piceri, kuzhina të mëdha dhe industri të ndryshme, si ato ushqimore, etj.

Rolfix është kompani Slloveno-Kosovare dhe ofron pajisje të reja të cilësisë së lartë dhe të garantuara, ku përfshihen: Furra të ndryshme për industrinë ushqimore dhe të brumit, duke përfshirë bukën, gatimet, dhe në përgjithësi industrinë e gastronomisë si:

-Paisje për furra dhe bukëpjekës
-Paisje për industri të ndryshme ushqimore (mish, brum, etj)
-Gjitahstu ofrojmë: Miksera për ëmbëlsira, dhe pajisje përcjellëse
-Paisje të kuzhinave: Kiper, furr, pres, skar, fritez, shporeta, etj
-Friza dhe paisje tjera ftohëse për markete
-Dimensione dhe forma të ndryshme
-Prodhim i paisjeve sipas porosisë

Rolfix ju ofron teknologji të mjaftueshme që të kompletoni biznesin tuaj në mënyrë sa më moderne. Për më shumë informacione dhe detaje na kontaktoni në numrat e mëposhtëm.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Rolfix
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë