Dekos
Tel: 049 612 902 (Call)
Bill Clinton
Pejë, 30000
Rreth nesh
Importues i pllakava te qeramikes dhe te porcelainit nga Spanja dhe Italia!Pllaka te klasit te pare me qmime shume te mira dhe transport gratis!Na vizitoni ne sallonin tone ne Peje nga e Hena deri te Shtunen.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Dekos
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë