Radio Ardiani
Tel: 044 184916 (Call)
10000
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Radio Ardiani 102.8Mhz Fm Stereo ne Radio Ardiani www.radioardiani.tk www.korenica.de

Mund te Reklamkoni Biznesin tuaj me qmim te volitshem te Uroni dhe Pershendetni te Disponohuni me Muziik etj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Radio Ardiani
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Radio Ardiani
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Media dhe press » Radio Stacione