"KrujA"
Tel: 044 599 991 (Call)
Ferizaj-Gjilan, Fsh.Dardani Afër kampit BONDSTEEL
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
Ambient mbretror! Edhe ne Kosova kemi "KrujA" - ën tonë, një ambient ku gershetohet klasika me modernen ku do te gjeni ushqim dhe relaksim , sherbime të kualiteti te lart , ushqim cilësor dhe meny tradicionale nuk do te zhgenjeheni .Na vizitoni dhe do te magjepseni nga bukuria dhe madheshtia e hotel restorant "KrujA" - ës .
-Restoranti posedon këndin e lojrave te femijeve ujvarat dhe uji i freskët qe freskon gjithë kopshtin e restorantit duke ju magjepsur nga bukuria e rrallë .Tek restoranti "KrujA" ju keni ne dispozicion sallën per dasma me kapacitet prej 400 ulëseve si dhe sallen per konferenca prej 80 ulëseve . "KrujA" ka ne sherbim dhe 3 apartmane si dhe 10 dhoma pë banim. Kopshti ju prezenton mbi 300 ulese ku me nje sherbim shumë profesional dhe cilësor do te kenaqeni me shijen e kuzhines sonë tradicionale - shqipëtare. Specialitet shtepie "Shpat Skenderbeu". Per te gjitha këto qe thamë ejani na vizitoni dhe binduni !
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga "KrujA"
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga "KrujA"
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Hotelieri » Hotele Motele