Radio Vala 2000
Tel: 045 23 53 00 (Call) Fax: 038 271-662
Rr.Brigada 123 Shirokë
Therandë, 23000
Rreth nesh
Vizitues të nderuar mirë se vini në faqen prezantuese të radios Vala 2000, ku po të njëjtën radio mund ta gjeni edhe në frekuencat 98.3 FM të radios tuaj, me një program jashtëzakonisht të pranueshëm për dëgjuesit, pa ndërprerë 24 orë me të gjitha zhanret e muzikës së zgjedhur, dhe emisione të natyrave të ndryshme, pra shtëpi mediale për të gjitha gjinitë dhe moshat.

Radiostacioni privat “Vala 2000”, ka filluar veprimtarinë më 11 maj 2000. Në fillim sikurse edhe mediumet tjera ka emituar progra
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Radio Vala 2000
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Media dhe press » Radio Stacione