Lisaxid
Tel: +377 0 44 128 284 (Call)
Magjistralja Suharekë-Prizren /Km5
Therandë, 23000 Suharekë
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes Lisaxid nga Theranda që ju ofron shërbime profesionale në lëmine e dyshemeve profesionale dhe cilësore.

Dysheme industriale me bazë Epoxid Rezin (rrëshirë) qe shtrohet me dy deri 5 shtresa. Pa fuga, sipërfaqe e shkëlqyeshme dhe mat, hidro izolatore i shkëlqyeshëm, teknologji zvicerane si dhe material origjinal zviceran me 10 vite garancion

Kjo dysheme ka qëndrueshmëri në peshëmbajtje 800 kg cm2. Kemi lloje kuartz color, e lëmuar me mundësi zgjedhjesh nga shumë ngjyra.

Po ashtu ndërmarrja Lisaxid ju ofron dhe makineri dhe pajisje gjermane ne shitje dhe sipas porosisë
duke përfshirë këtu, pompa për transportimin e betonit me pompa me gjatësi të ndryshme nga 26 deri në 52 metra, si dhe miksera për transportin e betonit nga 8 deri 10 c

Gjithashtu ju ofrojmë edhe makineri moderne për prodhimin e kubëzave të betonit dhe kallup për modele të ndryshme të kockave dhe trotuareve, me pjesë të ndryshme përcjellëse si mikseri, shirit transportues, kllampe për palosje, etj

Për më shumë informacione ju lutemi na kontaktoni përmes opsioneve kontaktuese në faqe dhe ne do të jemi të gatshëm që ti përgjigjemi kë
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Lisaxid
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë