EL-GIZA
Tel: 049-208-102 (Call)
pozheran
Viti, 6000
Rreth nesh
Firma EL-GIZA në Pozheran ben te gjitha llojet e fijeve metalike dhe jo metalike:rrjeta fi 6,7,8,9,10,12.me katror 15x15 dhe 20x20.Me qmime shum te volitshme. Me prevoj pune mbi 20 vjet.gjindet ne dalje te pozheranit ne drejtim te ferizait.Ju mirpret pronari GEZIM ADEMI.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga EL-GIZA
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Tregti & furnizim » Tregti me shumicë