Lulishtja Leu
Tel: 044 258 092 (Call) Fax: 44595512
Lupq i poshtem Besian
Besianë, 38000
Rreth nesh
Për të gjithë dashamirësit e ambienteve të dekoruara, bimëve dekorative, si dhe adhuruesit e modeleve të ndryshme të bredhave, ju prezantojmë Lulishten "LEU", e cila merret me kultivimin e fidaneve dhe mbjelljeve të ndryshme.

Fidanishtja “LEU” është firmë me traditë familjare për më tepër se 3 dekada.

Në prodhimtarinë e materialit fidanor gjinden më tepër se 100 lloje të materialit mbjellës të cilat shërbejnë për rregullimin e kopshteve shtëpiake, parqeve publike, alpinetuneve të ndryshme, etj.

Në sipërfaqe prej 1 ha me dashuri të madhe dhe me kujdes të veçantë kultivohen fidane të kualitetit të lartë.

Vend të veçantë në veprimtarinë e Lulishtja"LEU" zë kultivimi i mese 30 varieteteve të trëndafilave të cilat me kombinimin e tyre kopshtit tuaj i japin një pamje madhështore.

Ajo që karakterizon ndërmarrjen Lulishten LEU është korrektësia, përvoja dhe kualiteti.

Lulishtja LEU bën projektimin dhe realizimin e sipërfaqeve gjelbëruese, etj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Lulishtja Leu
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Lulishtja Leu
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ambient & riciklim » Lulishte & kultivim