Oculoptica
Tel: 38138221621 (Call) Fax: 38138222644
Rr.Agim Ramadani
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Oculoptika kryen te gjitha sherbimet Oftamologjike dhe Optike.Ofron Syze te brendeve me te njohura boterore nga Safilo group ,Thierza kontakte te prodhuesit me te mire boteror Bausch & Lomb si dhe xhama optik te licencuara me ISO 9001 dhe IQ NET
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Oculoptica
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Oculoptica
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Shëndetësi » Ordinanca Private