Ambindi
Tel: 029 277 677 (Call)
Rr. Xhelal Hajda - Toni, Rahovec
Rahovec, 21010
Rreth nesh
Te ne mund të furnizoheni me të gjitha llojet e veshjeve të brendshme për Femra dhe Meshkuj të markave të njohura. NBB, Orkida, Rash,....
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Ambindi
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Ambindi
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Veshmbathje » Butique Konfeksion