Roaming Kosova
Tel: 038 73 73 73 (Call) Fax: 038 224 106
Rruga "Rexhep Luci" Nr.5
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Perfaqesues dhe servis i autorizuar per Kosove i Samsung Mobile.

Distributor dhe servis i autorizuar i Panasonic.
Distributor dhe servis i autorizuar i Siemens.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Roaming Kosova
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Roaming Kosova
Shto fotografi