MEKKE-COM
29
Prizren, 29
Rreth nesh
Perfaqesues i Ulkerit, distributor per Kosove
Lendet e para per pasticeri ,burektore is dhe produktet si margarina- teremjag dhe bizim per gjellna dhe per lyerje te bukes.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga MEKKE-COM
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga MEKKE-COM
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Industria ushqimore » Prodhime Ushqimore