Tina Petrol
Tel: 044-342-009 (Call)
Viti
Viti, 61060
Rreth nesh
TINA-PETROL ësht nderrmarjee cila punon qe 4 vite me nj staf pune t shkelqyer n kuader t kesaj firme punon edhe shtypshkronja e Gazetave m presgjioze n bot New speaper Direct ,njëkohsisht prodhojm edhe Briget të kualitetit t lart me standarte Zvicrrane dhe bëjm transportin e mallit nga Zvicrra në Kosov dhe anasjelltas tek ne mund t gjeni edhe pumapat modelit Zvicrran.JU mirpret stafi Tina-Petrol Biznesin ton mund ta gjeni n Kllokot-Viti ku shpresojm se do t ndaheni t knaqur me mallrat tona ju mirpret BASHKIM ZEJNULLAHU-Drejtor
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Tina Petrol
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë