ClickSOFT
Tel: 038 22 22 30 (Call)
Lagja Veterniku pn
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
ClickSOFT është kompani Kosovare e cila merret me zhvillim profesional të programeve kopmjuterike për disa lëmi të ndryshme. Programet që ne i ofrojmë janë në përdorim nga klient të ndryshëm që nga viti 2001 që do të thotë se ato janë të testuara dhe garantuara 100 % për përsosmëri dhe efikasitet gjatë punës.

ClickSOFT ofron keto programe / softuere:

ClickKON — udhëheqja financiare dhe materiale që është i përshtatshme për Butika, Barnatore, Depo me shumice, Supermarkete etj.

ClickAS - programe për AutoServis — udhëheqja komplete e një AutoServisi duke përfshirë urdhëresat e punës; dhe

ClickBAST - program për Bastore Sportive.

Na vizitoni ne faqen tone te internetit per me shume informata.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga ClickSOFT
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga ClickSOFT
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Kompjuterike