INESING SRL
Tel: 393458329181 (Call)
Via F. Cavallotti 43, Conegliano - Italy
Prishtinë, 31015
Rreth nesh
Bejme furnizimin e te gjitha llojeve te materialit elektrik duke perfshire transformator elektrik me vaj dhe te thate, kthina per trafostazione te tensionit te mesem dhe tensionit te ulet, shtylla komplete per ndricimin e rrugeve dhe autostradave, çdo lloj materiali elektrik per instalime te brendshme civile dhe industriale, çdo lloj te ormanave elektrik. I tere materiali eshte prodhim Italian. per me shume informata vizitoni faqen tone www.inesing-kos.com

Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga INESING SRL
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga INESING SRL
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Energji » Energjetikë