Fabrika e ambalazheve AEG
Tel: 37744201093 (Call)
Rr, e Dëshmorëve p.n.
Sharr, 22000
Rreth nesh
Prodhimi i ambalazheve plastike dhe te letres për kozmetik, farmaci, mjekësi, argjendari e industri ushqimore.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Fabrika e ambalazheve AEG
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Ambient & riciklim » Plastikë Najllon