VERBANI
Tel: 44604292 (Call)
Rr.Vellzrit Gervalla 59
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
DYER & DRITARE NGA PLASTIKA DHE ALUMINI

ME SHUMIC EDHE PAKIC

QMIME SHUM TE VOLITSHME

TRANSPORTI FALAS

Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga VERBANI
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga VERBANI
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Dyer Dritare