Denisi Petrol
Tel: 044 285000 044136028 (Call)
banja e pejes
Pejë, 31010
Rreth nesh
Pompa e Benzines "Denisi Petrol" ju ofron te gjitha llojet e derivateve si dhe gjesendet tjera qe ju neviten per automjetin tuaj

Gjithashtu ne kuader te pompes eshte edhe Mini Marketi, Restauranti me nje kapacitet te mjaftuesem per dasma dhe ahengje, Hotelin dhe Kampshtepizat per nje pushim te kendshem te paisura me Banjo, Klim si dhe TV satelitor.

Gjithashtu Denisi Petrol bën Shitjen-Blerjen e automjeteve.Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Denisi Petrol
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Denisi Petrol
Shto fotografi