Argjendaria Diakos
Tel: 38129272040 (Call) Fax: 38129272040
Rr."Brigada 123 "Therandë
Therandë, 23000
Rreth nesh
Ndërmarrja për përpunimin, prodhimin, shitjen, gravirimin si dhe riparimin e stolive prej Ari dhe Argjendi ‘Diakos’ në Therandë e themeluar në vitin 1987 dhe ku është aktiv e edhe në ditët e sotme ofron të gjitha shërbimet në lëmin e Argjendarisë qe nga prodhimi i stolive me porosi po ashtu dhe përpunim in si dhe riparimin e tyre ne mënyre profesionale.

Ofertat tona janë te shumëllojshme pasi jemi ne përcjellje te trendëve me te reja ne boten e stolive si dhe jemi ne bashkëpunim me prodhues me renome botërore. Si oferte speciale ofrojmë përpunimin e stolive te thyera apo te përdorura me një përqindje shume te ulet te kostos se përpunimit apo ne mënyre te thjeshte: Llogaritja e vlerës apo peshës tuaj është e barabarte me 55-60% apo zbritje minimale dhe atë prej 40-45%.

Çdo stoli që ofrohet për shitje tek ne apo është përpunuar ne punëtorin tonë është e kontrolluar dhe e damkosur me shenja identifikuese te cilësisë se legurës dhe atë me 585 ( 14 karat ) si dhe me DKS iniciale me emrin e prodhuesit sipas standardit ISO 9002.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Argjendaria Diakos
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Tregti & furnizim » Argjendari Bizhuteri