Visar AM
Tel: 044 187 261 (Call)
Konferenca Bunjanit 35
Gjakovë, 50000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes Visar AM, që ju ofron prodekuet të ndryshme nga tekstili, kryesisht vesh mbathje të një cilësie të lartë, dhe të gjitha të prodhuara nga vetë ndërmarrja Visar AM.

Ndërmarrja Visar AM nga Gjakova ka një traditë të gjatë pune dhe një staf profesionist të cilët punojnë me qëllim që tu përgjigjen kërkesave dhe standardeve të tregut me produkte cilësore dhe çmime konkurruese.

Ndërmarrja Visar AM bën prodhimin e shumë llojeve të veshjeve nga tekstili ku bëjnë pjesë:

-Gjinsa (farmerka) për femra dhe meshkuj,
-Pantollona tekstili për femra dhe meshkuj,
-Jakne (xhaketa) të ndryshme,
-Etj.

Për më shumë informacione ju mund të na kontaktoni përmes opsioneve të paraqitura në këtë faqe, apo edhe të na vizitoni në Gjakovë, në adresën paraqitur më poshtë, dhe ne ju mirëpresim.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Visar AM
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë