Fan SHPK
Tel: 038 571 889 (Call) Fax: 038 571 890
Rruga Skenderbeu PN
Besianë, 11000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të fabrikes Fan SHPK nga Besiana (Podujeva) e cila ju ofron prodhime të ndryshme nga armatura dhe kryesisht armaturë e përpunuar për shfrytëzime të ndryshme në ndërtim.

Ndërmarrja Fan SHPK ka një staf të kualifikuar - specializuar me qëllim që të ofroj prodhime sa më të mira dhe me çmime konkurruese në treg. Ndër tjerash Fan SHPK ju ofron:

Rrjeta të salduara
Mbajtës kaprijat
Armatur klasike - Zingija (Stafa)
Tel i tërhequr – prizma dhe shufra
Traj meskatesh FERT

Fan SHPK posedon teknologji moderne dhe te avancuar për këtë lloj industrie metalike, si dhe posedon edhe laboratorin per aftestim te prodhimeve qe garanton prodhime cilesore. Falë këtyre elementeve dhe stafit administrativ, ndërmarrja Fan SHPK tani ka një numër të madh të klientëve, i cili po rritet vazhdimisht falë angazhimit dhe cilësisë së padiskutueshme

Për më shumë informata dhe kontakte tjera ju lutem na vizitoni në Besianë, ish Podujevë në rrugën Skenderbeu PN, ose na kontaktoni përmes numrave të telefonit që janë publikuar në këtë faqe, dhe ne do të jemi në shërbimin tuaj!
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Fan SHPK
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë