Katana
Tel: 038 560 215 (Call) Fax: 038 560 215
Bulevardi i dëshmorëve VI/6
Kastriot, 10000
Rreth nesh
Qendra Rekreative Trajnuese ''KATANA'' ne hapsiren te cilen e posedon ka bere te mundeshme qe Klientet e Saj te kene ne dispozicion shfrytezimin e fushes se futbolli, fitnesin, saunat, solariumet, masazhen, restorantin ekskluziv,biliardo, ping pong, pikado gjithashtu edhe organizatat e ndryshme, organet komunale dhe shteterore mund te perdorin sallen e konferencave, sallen e ligjeratave, dhe se shpejti edhe shume aktivitete tjera interesante per rinin e Kosoves.

Sherbimet
Futbolli - Dimensionet e stadionit jane 43x25, te percjellura me byfen, hapsiren e garderobes te ndare per femra dhe mashkuj(me kaseta personale), me 6 tushe dhe toaletet, me nxemje per koherat e ftoheta dhe e klimatizuar per koherat e nxehta.
Fitnesi - Salla ka nje hapsire prej 255 m2, hapsiren e garderobes te ndare per femra dhe mashkuj(me kaseta personale), me 6 tushe te per secilen gjini ndamas dhe toaletet, pjesen per aerobik dhe pjesen kryesore per fitnes. Ka sistemin e ventillimin dhe klimatizimit, lartesia e salles eshte 4 metra e cila mundeson hapsire te mjaftueshme ajri. Salla eshte e paisur edhe me KARDIO mjete Bicileta dhe shirita vrapimi digjitale te cilat e percjelli
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Katana
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë