Ben-Af
Tel: 044 229 251 (Call)
Në qendra të ndryshme në Kosovë
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Mirë se vini në Ben-Af. Si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar Ben-Af operon që nga periudha pasluftës në Kosovë, kurse ka një traditë në tregti që nga vitet 1990, dhe që nga atëherë ka treguar suksese dhe arritje të shumta në tregun vendor.

Ben-Af posedon qendra tregtare ndër më modernet në vend dhe rajon në disa qendra të Kosovës, si në Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Therandë, Skenderaj, si dhe në periudhën afatshkurtër pritet hapja e qendrave të reja në qytetet e ndryshme të Kosovës.

Në secilën kryeqendër ku operon Ben-Af, ju do të mund të gjeni gjithçka ju nevojitet, pasi që këto qendra janë të ndara në seksione ku bëjnë pjesë restorantet, sektori ushqimorë, sektori i pijeve, sektori i teknikës dhe teknologjisë, sektori i tekstilit dhe gardërobës, sektori i këpucëve, sektori i kozmetikës, sektori i literaturës, sektori i argjendarisë, sektori i pajisjeve shtëpiake, sektori i suveneirëve, sektori i lodrave, dhe si gjithmonë këndi i lodrave për fëmijë.

Stafi administrativ dhe ai punues pranë Ben-Af janë në shërbim të plotë ndaj konsumatorëve, duke krijuar kështu kushte optimale për të gjithë qytetarët, dhe njëkohësisht duke mbajtur çmimet konstante dhe të ulta p
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Ben-Af
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë