Hiti
Tel: 044 115 042 (Call) Fax: 038 540 468
Fshati Koshare
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
Mirë se vini tek ndërmarrja Hiti me seli në Ferizaj, e cila ju ofron një spektër të gjer zgjidhjesh për dekor shtëpiak, siç janë kaminat, si dhe ju ofron pajisje të ndryshme shtëpiake nga prodhuesit më të mirë.

Hiti është themeluar në vitin 1990, me seli në Ferizaj dhe si prioritet i ndërmarrjes ka qenë tregtia me shumicë dhe pakicë e elementeve të teknikës së bardhë. Gjithashtu në ndërmarrjen Hiti mund të gjeni të gjitha llojet e elementeve montuese (integruese) të kuzhinave nga prodhuesit me renome siç janë: Ariston, Crown, Merloni, Domesta, etj

Ndërmarrja Hiti nga Ferizaj ju ofron klientëve të saj zgjidhje të larmishme, pasi që ka një bashkëpunim të madh me të gjithë prodhuesit e kuzhinave në Kosovë.

Pas një periudhe të suksesshme në punë, ndërmarrja Hiti, përveç teknikës së bardh, startoi edhe me shitjen dhe montimin e stufave dhe kaminave të llojeve dhe dizajneve nga më të ndryshmet, duke filluar nga modelet klasike, deri tek ato moderne.

Tek ndërmarrja Hiti në Ferizaj ju mund të gjeni stufa, kamina, kamina montuese, kamina të kompletuara me gurë dhe granit, si dhe mund të gjeni kamina që lidhen me ngrohjen qendrore prej 10 deri 50 Kw.

Ndërmarrja Hiti dallohet për cilësi, qëndrueshmëri dhe dizajn të përkryer të produkteve, këtë më së miri e dëshmon fakti se ne jemi në bashkëpunim të plotë me disa kompani më të njohura Evropiane.

Për më shumë informacione, ju mund të na kontaktoni në qendrën tonë në fshatin Koshare në Ferizaj, apo edhe mund të na kontaktoni përmes opsioneve kontaktuese që janë vendosur në këtë faqe.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Hiti
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Hiti
Shto fotografi