Euro Petrol
Tel: 044 444 644 (Call)
Sllatinë, Rr Maxhistrale P.N.
Prishtinë, 12050
Rreth nesh
Mirë se vini tek Euro Petrol, ku mund të gjeni të gjitha llojet e derivateve cilësore për veturat tuaja, si dhe shumë artikuj tjerë përcjellës të kësaj fushe siç janë vaj, pastrues, etj.

Që vetura juaj të jetë e sigurt në udhëtim, atëherë ju mbetet të vizitoni qendrën e derivateve Euro Petrol, ku mund të furnizoheni me benzin të cilësisë së lartë, naftë, pa plumb, etj, si dhe vajrat më të mira nga prodhuesit më të famshëm dhe me renome botërore.

Përveç derivateve, tek Euro Petrol ju do të mund të gjeni edhe artikuj tjerë të nevojshëm për makinë, si tepih, pastruese xhami, rripa, aroma, si dhe shumë aksesorë tjerë të nevojshëm.

Tek Euro Petrol funksionon edhe Cafe Bari, ku klientët mund të çlodhen dhe të freskohen me pije të ndryshme freskuese dhe kafe, kurse për më shumë informacione ju mund të na kontaktoni edhe përmes opsioneve të vendosura në këtë faqe.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Euro Petrol
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë