Martex
Tel: 049 115 322 (Call) Fax: 0390 326 995
Rruga Yll Morina 16/3
Gjakovë, 50000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen më të ftohët në internet, asaj të ndërmarrjes ‘Martex’ nga Gjakova e cila ju ofron akullore me një cilësi absolute, dhe me shije të ndryshme duke plotësuar fantazinë tuaj për shije të përkryer.

Ndërmarrja Martex ju ofron lloje të ndryshme të akulloreve ndër të cilat patjetër duhet nënvizuar akulloret "PINGO" te nje kualiteti te larte dhe me qmime shume te volitshme nder to veqojme : Kornet ne 5 lloje te ndryshme,shkopinj ne shume lloje per te rritur dhe femije ,gota 200ml ,fmiljare 1000 ml ,1650ml ,hoteliere 5000ml ,dhe deserte te akullores siq jan manndarina dhe profiterola(mandarina eshte akullore unikate ne treg dhe e mbushur me dore dhe 100% natyrale )
Ju ftojmë që nëse ende nuk i keni provuar këto akullore, atëherë bëjeni këtë sa më shpejtë sepse shija është e përkryer dhe do ta kujtoni për kohë të gjatë. Dëshmia më e mirë është numri i
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Martex
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Martex
Shto fotografi