Bardhi
Tel: 044 225 007 (Call)
Kaçanik
Kaçanik, 71000
Rreth nesh
NTN,,Bardhi''Kaçanik është ndërmarrja më e vjetër e ndërtimeve në Kaçanik. Veç kësaj,është edhe më e madhja dhe me te drejtën e ushtrimit te veprimtarisë në te gjitha ndërtimet. Ishte dhe vazhdon të jetë ndër ndërmarrjet më të respektuara dhe me imazhin e ruajtur te qytetarët.

NTN,,Bardhi" ka traditë 20 Vjeçare është zyrtarizuar në vitet 90-ta,ndërsa aktivitetin e ka ushtruar pa ndërprerje deri tashti. NTN,,Bardhi" merret edhe me prodhimin e dyerve dhe dritareve të plastikës. Posedon edhe kuadër të përgatitur profesionalisht dhe të trajnuar për punët në të gjitha llojet e ndërtimit dhe meremetimeve (shtëpive,lokaleve afariste,objekteve të banimit kolektiv etj.)

NTN,,Bardhi" aktualisht është duke i ndërtuar edhe dy objekte të banimit kolektiv në Kaçanik.

Njëri objekt është duke u nërtuar në lokacionin ku ka qenë posta e vjetër. Do t`i ketë 22 apartamente,12 me nga 115 metra katrorë dhe 12 me nga 95 m2.. Apartamentet me nga 115 m2 do të shiten me qmim prej 35.800.oo €,ndërsa ato me nga 95 m2 do të shiten me qmim prej 29.500.oo €

Kati i parë dhe i dytë i objektit do të ketë lokale afariste, ndërsa 1 metër katrorë e këtyre lokaleve
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Bardhi
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë