Alberti
Tel: 0390 324 422 (Call)
Gjakovë P.N.
Gjakovë, 50000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes termo dhe hidro instaluese ‘Alberti’ nga gjakova, që falë stafit të kualifikuar dhe përvojës shumë vjeçare ju ofron shërbimet më cilësore në fushën e termo dhe hidro instalimeve.

Ndërmarrja Alberti është ndërmarrje e specializuar në disa fusha të ndryshme teknike, siç është instalimi i ngrohjeve të ndryshme qendrore me djegie të lëngshme dhe të ngurtë, instalimin e ngrohjeve në dysheme, instalime të ndryshme solare, etj.

Ndërmarrja Alberti nga Gjakova, përveç shërbimeve të instalimit të ngrohjeve, ofron edhe shërbime të instalimit të ujësjellësit dhe kanalizimit, instalimin e ujit të brendshëm nëpër objekte të ndryshme publike dhe private.

Vlen të cekët se ndërmarrja Alberti bashkëpunon me firmat e njohura Gjermane të cilat janë të specializuara për shërbimet e ndryshme në fushat e lartcekura, siç janë kompania Sixmadun, Geberit, Varimont, etj.

Ndërmarrja Alberti ka realizuar me sukses një numër të madh punimesh në vende të ndryshme, duke fituar gjitonë besimin dhe respektin e konsumatorëve pë shërbime korrekte dhe profesionale.

Për më shumë informata ju lutemi na kontaktoni përmes numrave të telefonit të cilët janë vendosur në këtë faqe, apo edhe na vizitoni në Gjakovë ku ju mirëpret stafi i ndërmarrjes termo dhe hidro instaluese Alberti.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Alberti
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë