Vëllezërit Qerimi
Tel: 044 131 377 (Call)
Llugagji P.N.
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes Vëllezërit Qerimi. Kjo ndërmarrje ju ofron disa shërbime specifike në fushën e export- import, duke ofruar cilësi dhe korrektësi në shërbimet e ofruara.

Ndërmarrja Vëllezërit Qerimi ju ofron shitjen e mallrave ose makinave të rënda për punë si bager, bolguzer, krana, vinqa, kamiona, etj., të importuara nga jashtë, kryesisht nga Zvicra, Austria dhe Gjermania, si dhe transportimin e mallrave të ndryshme nga vendet e cekura.

Po ashtu ndërmarrja Vëllezërit Qerimi kryen edhe punime të ndryshme ndërtimore të natyrës së përshtatshme për makinerinë që posedon, kurse për më shumë informacione, ju mund të na kontaktoni përmes opsioneve kontaktuese të vendosura në këtë faqe.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Vëllezërit Qerimi
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Vëllezërit Qerimi
Shto fotografi