Hana - Tex
Tel: 044 421 086 (Call) Fax: 038 590 913
Rruga Shtime~Ferizaj P.N.
Shtime, 72000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes Hana – Tex nga shtimja, e cila bën prodhimin e disa llojeve të elementeve sanitarike, vaskave, si dhe elementeve tjera kualitative dhe të qëndrueshme.

Tushkada Katrore ....................Dim: 70/70
Tushkada Katrore ....................Dim: 80/80
Tushkada Katrore ....................Dim: 90/90
Tushkada Katrore ....................Dim: 90/70
Tushkada Harkore ....................Dim: 80/80
Tushkada Harkore ....................Dim: 90/90
Tushkada me Ulëse Katrore .........Dim:90/90
Kada e Drejtë me Panel Harkor .....Dim: 170/80
Kada e Drejtë .........................Dim: 170/70
Kada e Drejtë .........................Dim: 150/70
Kada e Drejtë pa Ulëse ..............Dim: 160/70
Kada e Drejtë me Ulëse ..............Dim: 160/70
Kada e Drejtë me dhe pa Ulëse .....Dim: 14/70
Kada e Drejtë .........................Dim: 130/70
Kada e Drejtë me dhe pa Ulëse .....Dim: 120/70
Kada e Drejtë me dhe pa Ulëse .....Dim: 105/70
Kada Harkore formë Elipse ...........Dim: 150/100
Kada Harkore Dim: Nga 100/100.... Deri 170/170
Gjakuzi Harkore ........................Dim: 120/120
Gjakuzi Harkore ........................Dim: 130/130
Gjakuzi Harkore ........................Dim: 140/140

Ndërmarrja Tregtare prodhuese Hana – Tex nga Shtimja është themeluar në vitin 2000 dhe prodhon vaska, tush vaska, pishina, guaca (wc), lavamana, branik, akrryl si dhe poliester, të gjitha këto të garantuara për cilësi.

Ndër tjera, ndërmarrja Hana – Tex posedon edhe artikuj të ndryshëm për banjë, siç janë qeramika të stileve dhe prodhuesve të njohur, dhe sanitari, ku përfshihen artikuj të ndryshëm.

Në kuadër të ndërmarrjes Hana – Tex funksionon moteli deh restoranti modern me sallë për dasma dhe ahengje tjera ku mund të shërbeheni me specialitete të ndryshme nga vendi dhe ato evropiane, sallata, mish, si dhe pije të ndryshme.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Hana - Tex
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë