Bushati
Dardani - Gajkovë
Gjakovë, 50000
Rreth nesh
Ndërmarrja Bushati, me traditë dhe profesionalizëm bën prodhimin dhe montimin e punimeve nga druri.

“Bushati” ju ofron llamperi, dysheme, laminat dhe parket. Të gjitha këto të cilësisë së lartë dhe me çmime shumë të volitshme.

Njëherit në kuadër të ndërmarrjes vepron edhe ekipi profesional, për montimin e të gjitha prodhimeve të ndërmarrjes Bushati dhe montimin e prodhimeve të tjera prej druri.

Poashtu shesim edhe:

-Dërrasa të thata
-Bungu
-Pishe
-Traj të ndryshëm
-Listella
dhe shumë prodhime të tjera nga druri.

Mjafton të na vizitoni dhe të bindeni për të gjitha.
Ndërmarrja Bushati, ju mirëpret me kënaqësi!
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Bushati
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë