Marigona
Tel: 038 564 564 (Call)
Hajvali - Prishtinë
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese Marigona, është themeluar në vitin 1992. Ju ofron material ndërtimor të cilësisë së lartë, me shumicë dhe pakicë.

Aty mund të gjeni të gjitha llojet e materialeve për ndërtim, materialeve izoluese dhe shumë materiale të tjera për punë profesionale dhe cilësore. Tek ndërmarrja Marigona mund të furnizoheni me çimento, të gjitha llojet e blloqeve, ekskluzive edhe me siborex, tjegulla, armaturë, gëlqere, tregera, dërrasa etj.

Marigona bën edhe shitjen e materialeve dekorative për objekte të ndryshme. Posedon materiale përcjellëse ndërtimi të cilësisë së lartë dhe me çmim shumë të volitshëm.

Për këtë më së miri flasin edhe numri i madh i referencave të klientëve besnik të ndërmarrjes Marigona, të cilët çdo herë janë ndarë të kënaqur me shërbimet dhe materialin e ofruar.

Më së miri do të bindeni nëse na vizitoni, apo edhe të na kontaktoni ne.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Marigona
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë