Golden Eagle
Tel: 049 119 925 (Call)
Brigada 123 p.n. Suharekë
Therandë,
Rreth nesh
Golden Eagle është prodhuar ekskluzivisht për të furnizuar trupin me energji përmes vitaminave që përmban, kështu kjo pije energjike nxit qarkullimin më të mirë të gjakut dhe stimulon sistemin nervor, po ashtu rritë nivelin e përqendrimit dhe largon lodhjen.

Golden Eagle mbushet në kanaqe alumini në sasi prej 250 ml, ndërsa prodhimi dhe shtypja e këtyre kanaqeve bëhet në Holandë, fakt ky që rritë përtej masës së dëshiruar cilësinë dhe ruajtjen e freskisë së kësaj pije energjike.

Golden Eagle me një shpejtësi të madhe është duke ecur përpara falë angazhimit të stafit profesional prodhues, pastaj investimeve të mëdha në aspekte të ndryshme të marketingut vendorë, dhe mbi të gjitha ruajtja e cilësisë së njëjtë, që ka mundësuar besimin e konsumatorëve si dhe shpërblimin e tyre me një pije vërtetë cilësore.

Golden Eagle është lëshuar në treg që një kohë të shkurtër, fillimisht si Red Eagle,mirëpo tani është pija e preferuar energjike e një numri jashtëzakonisht të madh të konsumatorëve, numër ky i cili gjithnjë është në rritje falë seriozitetit dhe cilësisë së kësaj pije energjike.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Golden Eagle
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë