Grunaja
Tel: 044 144 521 (Call)
Shirokë Rr. Brigada 123
Therandë, 23000
Rreth nesh
E cila është ndërmarrje e specializuar për grumbullimin, menaxhimin dhe distribuimin e lëkurave të freskëta, njëherit posedon edhe depon e cila shërben si një qendër për grumbullimin e lëkurave të modeleve të ndryshme
Ndërmarrja tregtare shërbyese Grunaja është themeluar që në vitin 2000 dhe në këtë periudhë ka zhvilluar aktivitete të ndryshme afariste, të cilat shërbime gjithmonë ishin në shërbim të qytetarëve.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Grunaja
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Grunaja
Shto fotografi