Lona Caffe
Tel: 038 288 2241 (Call)
Dëshmoret e kombit p.n.
Skenderaj, 41000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të Supermarketit Shqiponja, ku mund të gjeni artikuj të ndryshëm cilësorë për shfrytëzim shtëpiak e më gjerë. Supermarketi Shqiponja ndodhet në Skenderaj dhe ju ofron një spektër të gjer artikujsh nga më të ndryshmit.

Tek supermarketi Shqiponja ju do të mund të gjeni pothuaj të gjithë artikujt ushqimorë vendor dhe të importuar, pastaj artikuj të ndryshëm higjienik, pije nga më të ndryshmet, prodhimet e mishit, si dhe një sasi artikujsh nga qumështi, si dhe shumë artikuj të panumërta

Po ashtu ndërmarrja Shqiponja bën prodhimin e kafesë cilësore me një aromë dhe shije jashtëzakonisht të mirë, e cila qysh moti ndodhet në tregun vendor, dhe ka arritur suksese të mëdha falë ruajtjes së kualitetit dhe freskisë së vazhdueshme

Për më shumë informacione ju mund të na kontaktoni përmes telefonave të cilët janë paraqitur në fushën kontaktuese, apo edhe të na vizitoni në adresën tonë Dëshmoret e kombit në Skenderaj ku ju mirëpresim.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Lona Caffe
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Lona Caffe
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Industria ushqimore » Kafe dhe çajëra