iPhone XS 430EUR Apple iPhone
Dardanë,
Rreth nesh
Apple iPhone XS 430EUR Apple iPhone XS Max 550EUR iPhone X 350EUR Samsung S10 500EUR

Ne jemi shitës të telefonave celularë që ndodhen në Mbretërinë e Bashkuar.

Të gjitha produktet që ne i shisim janë të pajtueshme me të gjitha rrjetet, të reja, me garanci, dorëzim brenda 48 orëve.

Na kontaktoni nga EMAIL: [email protected]
EMAIL: [email protected]
Na shkruani: [email protected]

Apple iPhone XS 64GB ........ €430 EURO
Apple iPhone XS 256GB ........ €550 EURO
Apple iPhone XS 512GB ........
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga iPhone XS 430EUR Apple iPhone
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga iPhone XS 430EUR Apple iPhone
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Telefona Mobil