Jeta
Tel: 044 124 675 (Call)
Doganaj p.n.
Kaçanik, 71000
Rreth nesh
Ndërmarrja tregtare prodhuese Jeta ju ofron elemente të ndryshme nga betoni të cilat dedikohen kryesisht për dekorime të ndryshme të ambienteve tuaja, të cilat prodhohen edhe sipas porosisë tuaj.

Jeta ju ofron kubëza nga betoni të llojeve dhe formateve të ndryshme, si dhe me disa kombinime ngjyrash, të cilat dedikohen ekskluzivisht për dekorimin e hapësirave të ndryshme, si trotuareve, parqeve, kopshteve, si dhe mund të përdorën për shtruarjen e rrugëve.

Përveç kubëzave standarde, Jeta bën edhe prodhimin e elementeve tjera dekorative si janë vazot nga betoni të disa modele të ndryshme, me dimensione dhe ngjyra të ndryshme, varësisht prej kërkesës.

Ndërmarrja Jeta posedon një teknologji moderne për prodhimin e këtyre elementeve nga betoni, me cilësi të rrallë, për të cilën dëshmon edhe numri i madh dhe i kënaqur i klientëve tonë.

Për më shumë informacione, ju mund të na kontaktoni përmes numrave të telefonit të cilët ndodhen poshtë kësaj faqeje, ose mund të na vizitoni në Kaçanik ku ne ju mirëpresim
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Jeta
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Jeta
Shto fotografi