Nusja
Tel: +38344525909 (Call)
Begaj, Vushtrri
Vushtrri, 42000
Rreth nesh
Bëjmë pastrimin e shtëpive dhe objekteve të ndryshme. Larjen e orendive, tepihave, veturave etj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Nusja
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e diel 09:00 20:30
e hënë 09:00 20:30
e martë 09:00 20:30
e mërkurë 09:00 20:30
e enjte 09:00 20:30
e shtunë 09:00 20:30