TEHNOBURIMI DD
Tel: 045444444 (Call)
Kulla e malokve , shupkofc
Mitrovicë,
Rreth nesh
PRODHIME NGA BETONI

Elemente te parafabrikuar
Shtylla elektrike
Kabina elektrike
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga TEHNOBURIMI DD
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Elemente nga Betoni