Mentor Ag
Tel: 038 590 355 (Call)
Rr. Wiliam Walker p.n.
Shtime, 72000
Rreth nesh
Të gjithë atyre që adhurojnë pushimin në vende të qeta dhe relaksuese, ideale për çastet tuaja të veçanta, në vazhdim ju prezantojmë motelin Mentor-Ag ku ju aty do të hasni në një vend i cili patjetër do të ju përshtatet kërkesës dhe shijes tuaj!

Në Motelin Mentor-Ag. ju keni ë dispozicion tuajin dhoma komode, me kushte shumë të mira, të cilat janë të rregulluara për të iu përgjigjur sa më mirë kërkesave të klientëve, po ashtu këto dhoma kanë edhe banjë me ujë të ngrohtë, dhe elementet tjera përcjellëse.

Përveç shërbimit të motelit, ju tek ne mund të gjeni edhe ushqime të ndryshme, specialitete të zgjedhura, sallata të ndryshme, ku zgjedhja juaj është shumë e gjerë, si dhe pije të ndryshme freskuese dhe alkoolike.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Mentor Ag
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Mentor Ag
Shto fotografi