N.P.T "PROGRESS"
Tel: 044854677 044648230 (Call)
rr.Shaban Polluzha nr 30
Drenas,
Rreth nesh
Bejme shitjen dhe prodhimin e gypave te betonit me diameter
F600X1000
F8000X1000
F1000X1000
F1200X1000
F300X2000
F400X2000
F500X2000
F600X2000
F800X2000
F1000X2000
F1200X2000
F1500X2000

Progress poashtu ben hapjen e bunareve, hapjen e pilotave, vendosjen e ujesjellesit dhe kanalizimit, hapjen e bodrumeve si dhe rrenimin e objekteve te vjetra
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga N.P.T "PROGRESS"
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Beton