Peshkopia
Tel: 044 350 300 (Call)
Drenas
Drenas, 13000
Rreth nesh
Mirë se vini në ambientet e restaurant pizerisë Peshkopia ku aty ju do të mund të gjeni një ambient vërtetë të qetë dhe relaksues për pushimet apo kohën tuaj të lirë!

Shërbimin që do ta gjeni aty është i një niveli të lartë evropian, me staf të kualifikuar dhe me një meny të pasur për shijet e ndryshme të mysafirëve.

Ofrojmë specialitete të ndryshme nga kuzhina, të gjitha llojet e mishërave, sallat, pastaj pica të një cilësie të lartë të përgatitur në kuzhinën tonë

Përveç ushqimeve cilësore të cilat mund ti gjeni në restaurant picerinë Peshkopia, aty gjithashtu ju mund të gjeni edhe ëmbëlsira të llojeve të ndryshme, si dhe të gjitha llojet e pijeve freskuese dhe alkoolike

Ju ftojmë që të na vizitoni dhe do të bindeni edhe vetë në ambientin tonë, ku për mysafirët tanë ne ofrojmë edhe qerasën e restaurantit tonë pranë kopshtit të gjelbëruar, që ju të ndiheni sa më mirë!

Po ashtu posedojmë edhe pompën e benzinës ku aty mund të furnizoheni me derivate të ndryshme.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Peshkopia
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Peshkopia
Shto fotografi