Koha
Tel: 038 584 370 (Call)
Poklek
Drenas, 13000
Rreth nesh
Të gjithë dashamirët të ambienteve të qeta, komode, dhe ushqimit cilësorë, ju prezantojmë restaurantin Koha, ku ju mund të kaloni qaste të mira, dhe të ndaheni të kënaqur.

Në restaurant koha ju do të gjeni një meny të pasur të ushqimeve të zgjedhura për ju dhe të përgatitura me kujdes në kuzhinën e restaurantit ku ndër të tjera ju do të mund të gjeni edhe ushqime të ndryshe si vendore ashtu edhe evropiane.
Përveç ushqimeve cilësore, aty ju do të gjeni edhe të gjitha llojet e pijeve si freskuese ashtu edhe alkoolike, kurse në dispozicion keni edhe parkingun e siguruar për veturat tuaja.

Mes këtyre, ju ofron edhe bazën e derivateve ku ju ofron derivate cilësore, si dhe vajra cilësor të prodhuar nga prodhuesit më me renome të kësaj lëmie
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Koha
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Koha
Shto fotografi