Paçarizi
Tel: 029 44 002 (Call) Fax: 029 44 002
Ganimete Tërbeshi Nr.2 Arbanë
Prizren, 20000
Rreth nesh
Të nderuar vizitorë, mirë se vini në faqen prezantuese për auto elektro servisin Paqarizi, i cili me përvojn prej 45 vjeqare ofron shërbime profesionale dhe paisje të ndryshme për auto elektrikë dhe elektronikë sidomos për automjete, autobusë, kamion, bager, traktor etj, posaçërisht për prodhime Evropiane dhe Japoneze.

Në ofrimin e shërbimeve tona janë të integruar njerëz të kualifikuar për shërbime të tilla, kurse ia vlenë të ceket se ne punojmë me pjesë origjinale të firmave të njohura botërore, siq janë: Bosch Lucas, Marell, Iskra, Zen Hugo, Mobiletron, Formmetal, Du El San.

Për të gjitha pajisje tona vlen edhe garancioni, kurse në vazhdim ne do të cekim disa prej pjesëve të cilat ne i ofrojmë, e këto janë:

Automat per starter ALFKB , Jastak per starter , Rrotor per starter , Mbajtsi i Brushave, Brusha per starter , Automat per starter , Alternator, Stator per alternator , Rrotor per Alternator, Reglera , Dioda per alternator , Motor për fshesa per xhamin.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Paçarizi
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Paçarizi
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Automjete » Auto Shërbime
Elektronikë