Standard Benz
Tel: 038 581 100 (Call) Fax: 038 582 100
Lipjan p.n.
Lipjan, 14000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të kompanisë Standard Benz e cila është e specializuar në ofrimin e shërbimeve në fushën e derivateve.

Standard Benz ju ofron derivate cilësore edhe me shumicë pasi që posedon bazën e derivateve e cila është e mjaftueshme për të plotësuar nevojat e konsumatorëve të cilët kërkojnë gjithmonë derivate të ndryshme cilësore.

Gjithashtu në dispozicion të konsumatorëve Standard Benz ka edhe pompen e derivateve për furnizim me shumicë dhe pakicë, ku posedon të gjitha llojet e derivateve, si dhe mes tjerash edhe vajra cilësore, pastaj edhe shumë elemente përcjellëse për veturat tuaja.

Tek pompa e derivateve ju keni në dispozicion edhe mini marketin ku mund të gjeni artikuj të ndryshëm ushqimorë dhe pije freskuese, si dhe parkingu është i siguruar dhe i mjaftueshëm.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Standard Benz
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Standard Benz
Shto fotografi