Investingproject
Prishtinë,
Rreth nesh
Jeta është e vështirë kur nuk keni mjetet e nevojshme financiare.
Pasi kam mbaruar shkollën, kam kërkuar më kot punën, por Perëndia është
besnik më bëri të njoh një zotëri në rrjet me një dëshmi kredie për një zonjë.
Mendova se ishte një veprim i keq, megjithatë unë u përpoqa fatin tim dhe këtë rrezik
që mora disa muaj më parë ndryshova jetën time. Jo vetëm që ishte e vërtetë,
Unë gjithashtu kam marrë kredi pa bërë përparim me kushte shumë të mira
Provoni fatin tuaj
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Investingproject
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Investingproject
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Banka dhe financa » Tjetër