KONPANIA -EXTRA- PER -PASTRIM.
Tel: 045-405531 -049-714060 (Call)
Rahovec,
Rreth nesh
konpania extra per pastrim. shtepi banesa lokale etj. si edhe bejm pastrimi e [gejave] kauqat. me qmime me te volishem ne rajon ju mir presim.kon,nr,;045 405531 ;049-714060.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga KONPANIA -EXTRA- PER -PASTRIM.
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga KONPANIA -EXTRA- PER -PASTRIM.
Shto fotografi